استقبال از مسافران نوروزی با طعم هنر/ برپایی ۳ بازارچه صنایع‌دستی در شهرستان سربیشه

مسئول نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سربیشه گفت: همگام با آغاز سال نو و فرا رسیدن نوروز ۱۴۰۵، در راستای توسعه گردشگری و حمایت از تولیدکنندگان داخلی، سه بازارچه دائمی صنایع‌دستی در نقاط کلیدی شهرستان سربیشه راه‌اندازی شده است.

به گزارش میراث‌آریا، هادی حق‌پناه روز دوشنبه ۱۰ فروردین‌ماه ۱۴۰۵ بیان کرد: این اقدام فرهنگی و اقتصادی، با هدف ایجاد فضایی دلنشین و معرفی جاذبه‌های هنری منطقه به مسافران نوروزی صورت گرفته است. این سه بازارچه در قلب شهرستان، یعنی شهر سربیشه، شهر همیشه بهار مود و شهر درح برپا شده‌اند و در مجموع میزبان ۱۹ غرفه فروش محصولات متنوع صنایع‌دستی هستند. از سوزن‌دوزی‌های ظریف و رنگارنگ گرفته تا محصولات چوبی و دست‌سازه‌های بومی، هر غرفه داستانی از هنر و خلاقیت مردم این دیار را روایت می‌کند.

مسئول نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سربیشه در همین راستا، با اشاره به اهمیت این بازارچه‌ها اظهار کرد: برپایی این بازارچه‌ها در ایام نوروز، فرصتی مغتنم برای معرفی ظرفیت‌های بالقوه صنایع‌دستی شهرستان به علاقه‌مندان و گردشگران است.

او ادامه داد: ما تلاش کرده‌ایم تا با فراهم آوردن فضایی مناسب، هم از هنرمندان خود حمایت کنیم و هم تجربه‌ای به‌یادماندنی برای مسافرانی که سربیشه را به عنوان مقصد سفر خود انتخاب کرده‌اند، خلق کنیم. این بازارچه‌ها نه تنها مکانی برای خرید، بلکه پنجره‌ای رو به فرهنگ غنی و دستاوردهای هنری مردم منطقه خواهند بود.

حق‌پناه گفت: این بازارچه‌ها از ابتدای تعطیلات نوروز فعال بوده و تا پایان این ایام پذیرای بازدیدکنندگان خواهند بود.

انتهای پیام/

کد خبر 1405011000732
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha